تأثیر اندازه جداره بر بازده انرژی ساختمان های قاب چوبی
دسته بندي :
فنی و مهندسی »
عمران
عنوان: تأثیر اندازه جداره بر بازده انرژی ساختمان های قاب چوبی
(متن ترجمه به فارسی)
این فایل در قالب Word قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد
قالب: Word
تعداد صفحات: 13
توضیحات:
چکیده
رشته های رقابتی ساختمانهای مسکونی به این نتیجه رسیدهاند که ساختمان الواری پیش ساخته امروزی، بسیار با ارزش است و توانایی برطرف کردن همه نیازهای جامعه و محیط زندگی ما را دارد. به علاوه، به علت نیاز شدید به انرژی، میل به استفاده از بخش وسیعتری از دیوار شیشهای باعث ایجاد جنگ جهانی میشود. لذا هدف این تحقیق این است که راههای مختلف استفاده از مصالح صفحهای شیشهای را به جای مصالح چوبی و یا صفحههای گچی در دیوارهای قاب چوبی به عنوان عنصر اصلی باربر در ساختمانهای پیش ساخته بررسی کند. با تمرکز بر نیازهای سالیانه انرژی برای گرمایش، سرمایش.
این تحقیق بر اساس مطالعه ی موردی از یک ساختمان دو طبقه با ساختار قاب چوبی پیش ساخته و تحلیل پارامتری از تأثیر نسبت افزایش جداره های صفحهای است و تفسیر هواشناسی بر طبق قرارداد.
تحلیلها بر روی دیوارهای خارجی قاب چوبی و عناصر دارای خواص گرمایی متفاوتی انجام شدهاند. درحالیکه بقیه پارامترها، مانند پلان همکف مدل همانند سیستم فعال، کف و سقف دان مجموعه عوامل ثابت هستند. ارائه تصویری شامل یک تابع منحنی از انرژی سالیانه مورد نیاز برای گرمایش و سرمایش است که به نسبت پهنهی جداره به نسبت سطح کلی محیط در نمای خارجی جنوبی بستگی دارد.
نتیجه ی تحلیلهای مقایسهای میتواند به عنوان یک منبع برای مهندسان عمران و معماران در تحقیقهای تقریبی برای کاهش انرژی به همراه موضعگیریهای مختلف و نسبت سطح جداره ها به کار روند. در حالی که استفاده از عناصر دیوارهای قاب چوبی پیش ساخته متفاوت است، به عنوان مثال از تعدادی از اصول انرژی جدید نسبت به عناصر پیش ساخته قاب چوبی قدیمی در ساختمانها.