روش هاي حل مسأله، طرح هاي قابل مصرف مجدد و عوامل اجراي بخش علي و معلولي سفيهاي علمي را فراهم مي كند. در زمينهIBPOW، مرحله اول ما زبان توصيف روش حل مسأله يكسان (UPML) را توسعه داديم و به توصيف و عملكرد چنين طرحها و عواملي براي ساده تر شدن مصرف نيمه اتومات و پذيرش آنها كمك كرديم. اين گزارش بيانگر دومين توجه هستي شناسي- متارUPML است. همچنين سينكتهاي شبكه UPMLو ارزيابي روش هاي احتمالي براي ارائه زبان مناسب مدل سازي و تغييرات هستي شناسي،oll به عنوان يك اصل پايه درUPML را فراهم مي كند.
1- مقدمه
هدف پروژهIBPOW توسعه واسطه هاي هوشي است كه توانايي تشكيل سيستم هاي علمي را از عوامل قابل مصرف در شبكه گسترده جهاني دارند.IBPOW، تحقيقي در زمينه پايگاه هاي اطلاعاتي متفاوت، تكنولوژي شبكه و عملكرد داخلي آن با تكنولوژي سيستم علمي با نام هستي شناسي و روش هاي حل مسأله انجام داده است. سيستم هاي علمي، سيستم هاي كامپيوتري هستند كه به بررسي مسائل پيچيده، با كمك علم پرداختهاند. ممكن است علم و دانش توسط انسان ها يا به شكل اتومات و با استفاده از تكنيك هاي آموزشي، مقايسه اي و استقرايي كسب شود. دانش، عمدتاً اخباري است به جاي اين كه با استفاده از لگاريتم هاي پيچيده رمزگذاري شود و از اين لگاريتم هاي مربوط جهت حل مسائل با كمك اين دانش استفاده مي شود. عليرغم اهميت آشكار و دانش مربوط به پويايي فرايند حل مسأله،KBSها معمولاً اين دانش را ناديده مي گيرند. Clorag سال1983، چندين مثال ارائه كرد كه مهندسين علوم مختلف اساساً دانش كنترلي را با قوانين منظم توليد و اجراي اين قوانين به همراه موتور فعال عمومي و ارائه رفتارهاي فعال مورد نظر كدگذاري كرده اند. آشكار ساختن اين دانش و منظور كردن آن به عنوان بخشي مهمي از دانشك كلي در سيستم علمي، دليل منطقي است كه روش هاي حل مسأله را ايجاد مي كند.
روش هاي حل مسأله به بهبود كيفيت موتورهاي فعال عمومي مربوطه جهت ايجاد امكان كنترل بيشتر فرايند علي و معلولي پرداخته اند تا فرايند ي عملي سازند. روشهاي حل مسأله، اين دانش كنترلي را به شكلي مستقل از اصل كاربرد آن توصيف كرده و قابليت مصرف مجدد آن را در زمينه ها و كاربردهاي مختلف فراهم كرده اند
تعداد مشاهده: 1906 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 34
حجم فایل:16 کیلوبایت