گزارش کارآموزی شرکت فنی مهندسی آالفا، آشنایی با نحوه تجدید سیم پیچی انواع الکتروموتورها و مونتاژ تاب
دسته بندي :
عمومی »
گوناگون
گزارش کارآموزی شرکت فنی مهندسی آالفا، آشنایی با نحوه تجدید سیم پیچی انواع الکتروموتورها و مونتاژ تابلوهای فرمان
فرمت فایل:ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات:41
فصل يا مراحل اول – آشنايي كلي مكان كارآموزي:
تاريخجه سازمان
اين كارگاه صنعتي از تاريخ10/3/1387 رسمأ كار خود ر اغاز كرده است و به دليل كار با كفيت وتعميرات اساسي وسروقت ، توانسته است در بازار با وجود تازه تاسيس بودن جايگاه خوبي داشته باشد.
نمودار سازماني وتشكيلاتي
در اين كارگاه اقاي جعفر معصومي به عنوان استادكار و دونفر را به عنوان شاگرد و بنده نيز به عنوان كارآموز در اين مركز مشغول به كار هستنم.
نوع محصولات توليدي يا خدمات
اين كاگاه كه به عنوان يك مركز تعميراتي ومونتاژ تابلو برق انجام كار كرده وشامل موارد زير ميباشد:
تعمير و تجديد سيم پيچي انواع موتورهاي سه فاره وتكفازه
طراحي ومونتاژ تابلو برق چاه عميق ونيمه عميق
تعميير انواع فن هاي تهويه
تعمير ترانس تك فازه وسه فاره
تعمير ترانس جوش
تعمير وتجديد سيم پيچي الترناتور هاي سهفازه بنزيني يا محرك خارجي
شرح مختصري از فرايند توليد
اين مورد به صورت مفصل درپايان توضيح داده شده است
فصل يا مرحله دوم –ارزشيابي بخشهاي مرتبط با رشته علمي كاراموزي:
موقعيت رشته كارآموزي در واحد صنعتي با برسي جزييات سازماني رشته كارآموزي در واحد صنعتي رشته اي كه اينجانب در ان مشغول به تحصيل هستم خوشبختانه بازار كار وسيع وقابل قبولي دارد و فقط نياز به پشت كار وصرف وقت وحوصله دارد تا با كسب تجربه ومهارت كافي وبا بهره گگيري از معلوماتي كه در هنرستان و دانشگاه كسب كرد ام وبا تلفيق دانش وتجربه نه تنها در اين واحد صنعتي بلكه در اينده در واحد صنعتي كه شايد خود راه اندازي كرده بتوانم به نحو درستي از اين تجربيات و معلومات استفاه كرده وبه فرد متخصصي در اين رشته تبديل شوم.
با برسي مراحل مختلف كار اين واحد صنعتي من دريافتم كه رشته ي الكتروتكنيك تحصيلي اينجانب با برسي علمي پديده هاي برق مانند چگونگي الاي نيروي الكترومغناطيس بين استاتور ورتور كا به طور تجربي شايد زياد قابل درك نباشد ولي با برسي دقيق علمي درك اين پديده ها راحتر بوده و به ما كمك ميكند كه حتي خود قادر به طراحي موتور براي كارهاي مختلف كه نياز به قدرت وسرعت خاصي باشند شويم وايرادات موتور رابه طور هم علمي وهم عملي به مشتري بشناسانيم و چگونگي جلوگيزي از بروز اين مشكلات را به انان متذكر شويم. به طور كلي رشته برق صنعتي در واقع شرح وقايعي است كه تعمير كاران موتور هاي الكتريكي بدون توجهبه انها فقط جنبه ظاهري امر را مي بينند وتحصيل اين رشته در دانشگاه هم كمك ميكند كه وقعأ جوانب علمي كار را بفهميم وهم در حوزه هاي مختلف مربوط به برق بتوانيم مشغول شويم.