گزارش کارآموزی پروژه ساختماني 110 واحدي

دسته بندي : کارآموزی » عمران و ساختمان
دانلود گزارش کارآموزی پروژه ساختماني 110 واحدي سازمان همياري شهرداريهاي استان مازندران
فرمت فایل: ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 38
فهرست:
سپاسگزاري
مقدمه
معرفي پروژه
مطالعات ژئوتكنيك
فونداسيون پروژه
آب پاشي روي بتن مگر
طرح اختلاط و بتن ريزي
ويبره
عمل آوري و نگه داري بتن
ستون
تيرها
ژوئن
ميلگردهاي تقويتي
اجراي كنسول(Slab )
بتن ريزي
اجراي پله
آجر چيني
ديوار دو جداره
نعل درگاه
سقف كاذب
تاسيسات
مطالعات ژئوتكنيك
اهداف و كاربردمطالعات ژئوتكنيك
هدف از تست هاي آزمايشگاهي
شناسايي ساده خاك
نمونه گيري
آزمايش نفوذ استاندارد (SPT )
آزمايشهاي خاك
حدود اتربرگ
الف) تعيين حد رواني خاك(Liquid-limit )
ب) تعيين حدخميري خاك
آزمايش دانه بندي خاك
الف ) دانه بندي توسط الك
ب) هيدرومتري( رسوب سنجي ،ته نشيني مواد)
آزمايش چگالي خاك(gs )
آزمايش تك محوري
آزمايش برش مستقيم
 
معرفي پروژه :
پروژه ساختماني 110 واحدي سازمان همياري شهرداريهاي استان مازندران :
اين واحدهاي مسكوني درحال ساخت ، واقع در كمربندي اميركلا جنب ام ارآي بوده و شامل 2 بلوك شمالي و جنوبي در ساختمان هاي 7 طبقه در زميني به مساحت 5400 متر مربع شروع به ساخت شده است.

البته 50 درصد( 2700 مترمربع ) از اين زمين به احداث بنا اختصاص داده شده است .

اين مجتمع بزرگ مسكوني داراي چندين فروشگاه وبانك و امكانات رفاهي ديگر بوده و يك لابي و سالن اجتماعات نيز براي اين طرح در نظر گرفته شده است .

مطالعات ژئوتكنيك :

در ابتدا پس از پاكسازي زمين محل احداث ساختمان و تعيين بر پروژه محل گودبرداري را با رنگ ريزي مشخص مي نمايند . سپس شروع به گودبرداري كرده وتا ارتفاع مورد نظر خاكبرداري مي نمايند .

در اين پروژه طبق آيين نامه مطالعات ژئوتكنيك انجام گرفته و پس از بررسي خاك محل و سطح نوسانات آب زير زميني ، نظر بر اين قرار گرفت كه براي كاهش سطح آب زير زميني از چاه هاي زهكش استفاده نماييد كه در زير فونداسيون اين ساختمان ها چاه هايي به قطر 25 سانتي متر حفر شده است و در درون آن ها از سنگ هاي درشت دانه و مخلوط استفاده شده و سپس بر روي اين چاه ها يك فيلتر ماسه تهيه شده و سپس بتن مگر را بر روي آن مي ريزند .

هرگاه فشار آب منفذي و سطح آب زير زميني دچار افزايش گرديده بوسيله اين چاه ها فشار را كاهش داده و آب را در كناره هاي ساختمان به سمت بيرون هدايت نمود.

فونداسيون پروژه:

سيستم پي اين سازه به صورت پي نواري بوده و ارتفاع پي اين پروژه 80سانتي متر
مي باشد . پس از اتمام گودبرداري بوسيله رنگ ريزي محل قرار گيري بلوك هاي ساختماني مشخص مي شود . براي جلوگيري از ريزش خاك اطراف پي و قالب بندي پي ، از بلوك چيني استفاده شده است . براي اين كه بلوك هاي سيماني در يك راستاي موازي و يا در راستاي رنگ ريخته شده قرار بگيرند و بوسيله ريسمان كار آن ها راتنظيم مي كنند پس از ديورا چيني حد فاصل قسمت هايي كه نياز به بتن ريزي داشته به اتمام رسيد . پس از پاكسازي محل ، شروع به ريختن بتن مگر ( بتن نظافت ) مي كنند اين بتن ريخته شده در كف پي بتني است با عيار سيمان پايين ( عيار kg/m3 150) كه جهت تراز بندي كف پي و همچنين محافظت بتن پي از رطوبت و جلوگيري ازتماس مستقيم فونداسيون با خاك استفاده مي گردد .و ضخامت آن 10 سانتي متر مي باشد . طبق نظر مشاوره و طراح از ميلگردهاي مختلف استفاده شده است . اين ميلگردها در دوشبكه اجرا شده و براي حفظ پوشش ميلگردهاي شبكه پاييني آجرهايي را در زير ميلگرد قرار مي دهند ؛ طول ميلگرد بعد ازخم بايد بسته به نوع خم تقريبا 12 برابر قطر ميلگرد باشد وبراي قطع كردن ميلگرد ها از دستگاه برش وبراي خم كردن ميلگرد ها از يك دستگاه كه از يك پروفيل و دو ميلگرد قوسي تشكيل شده بود ويا دستگاه خاموت زن استفاده شده است .
دسته بندی: کارآموزی » عمران و ساختمان

تعداد مشاهده: 1914 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: word

حجم فایل:56 کیلوبایت

 قیمت: 2,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: