گزارش کارآموزی در مورد تاسیسات
دسته بندي :
کارآموزی »
گوناگون
دانلود گزارش کارآموزی در مورد تاسیسات
فرمت فایل: ورد
تعداد صفحات: 21
فهرست:
فصل اول :
1-حرارت مرکزی
2- لوله کشی حرارت مرکزی
3- اصول تعمیر ونگهداری
فصل دوم :
معرفی شرکت تاسیساتی
فصل سوم :
1-جلوگیری از اصراف انرژی در ساختمان
2- انواع لوله ها و اتصالات برای سیستم های فاضلاب
3- بکیج شوفاژ دیواری
4- منبع انبساط
5- دیگ چدنی
6- مشعل گازی
7- معرفی سیستم گرمایش کفی
8- مزایای سیستم گرمایش از کف
فصل چهارم :
جمع بندی و نتیجه گیری و ارائه پیشنهادات
-1حرارت مرکزی:
تهیه محیط مناسب برای زندگی در فصول مختلف سال یک مسئله حیاتی است انسان اولیه با شناختن آتش در کلبه ها و غارها با ایجاد گــرمای غیر سالم توام با دود،تا اندازه ای خود را در زمستان سرد حفظ میکرد وبعدها با گذشتن دود کش اولین بخاری دیواری ساخته شد اکنون که ساختمانهای بزرگ ساخته می شوند، نصب بخاریها و گرم کن های الکتریکی متعدد در هر ساختمان ،از نظر مصرف انرژی وبهره برداری ساختمان ، اقتصادی نیست به همین علت از یک سیستم حرارت مرکزی استفاده می کنند که سوخت فقط در محل موتور خانه ها مصرف و به انرژی گرمایی تبدیل می شود و یک فرد متخصص براحتی همه دستگاهها را میتواند کنترل کند.
حرارت مرکزی از نظر سیال ناقل به سه دسته تقسیم می شود:
حرارت مرکزی با آب گرم
حرارت مرکزی با آب داغ
حرارت مرکزی با بخار
در حرارت مرکزی از دیگها استفاده می شود. که این دیگها مکانیزمهای هستند که در ان یک ماده سوختنی مانند مازوت،گازوئیل و یا گاز ،سوخته و گرمای حاصل از عمل احتراق به سیال درون ان انتقال داده می شود .
دیگها از نظر سیال:دیگ آبگرم-دیگ آب داغ-دیگ بخار و دیگهای روغنی تقسیم می شوند.
دیگها از نظر جنس:دیگهای چدنی – دیگهای فولادی و دیگهای فایر تیوپ تقسیم می شوند.
هرچند که تمام قسمتهای سیستم حرارت مرکزی برای گرمایش ساختمان واحد و ارزش و اهمیت خاص خود را دارند ولی بی تردید قلب سیستم حرارت مرکزی مشعل است ،چرا که عمل احتراق و تولید اتش جهت گرم کردن و بخار نمودن آب در دیگ توسط این عضو مهم صورت می گیرد و به طور خلاصه می توان گفت که مشعلها از نظر سوخت معرفی به سه نوع گازی،گازوئیلی و مازوت تقسیم می شوند . انتخاب اندازه مشعل پس از تعیین وزنی سوختی که در ساعت مصرف می کند وبا استفاده از کاتالوگ انجام میگیرد.
در سیستم حرارت مرکزی با مواد سوختنی مازوت و گازوئیل احتیاج به یک منبع سوخت داریم که حجم منبع سوخت با توجه به میزان مصرف مشعل و مدت زمانی که ما می خواهیم ذخیره کنیم به دست می آید.
در سیستم حرارت مرکزی به منظور تثبیت فشار سیستم و فراهم اوردن امکان حجمی آب در آثر افزایش در یک سیستم بسته لازم است از طرفی به منبعی به نام منبع انبساط استفاده شود ،منبع انبساط ممکن است به صورت باز و یا بسته باشد.