گزارش کار كارخانه فراورده هاي لبني آستان قدس رضوی

دسته بندي : کارآموزی » صنایع غذایی
دانلود گزارش کار كارخانه فراورده هاي لبني آستان قدس رضوی
فرمت فایل: ورد
تعداد صفحات:11

معارفه
كارخانه فراورده هاي لبني آستان قدس رضوي ، واقع در جاده ي كيلومتر 17 جاده ي سرخس مي باشد. اين كارخانه در خرداد ماه سال 1374 شروع به فعاليت نموده است و تعداد پرسنل آن به طور كلي 130 نفر مي باشد . 80 نفر به صورت قراردادي زير نظر پيمانكار ( روز مزد)و به طور ميانگين 70 نفر پرسنل در خط توليد مشغول به كار مي با شد كه بنا به نياز نيروي كار مي توانند در 2 يا 3 شيفت كار كند .

اين كارخانه وابسته به كارخانه ي آستان قدس رضوي مي با شد . ظزفيت توليد محصولات مختلف بسته به در خواست سفارش كنندگان متفاوت مي باشد . ظرفيت مخازن تحويل شير220 تن مي باشد كه به طور ميانگين 70 تن شير روزانه تحويل گرفته مي شود .

تحويل شير خام
شير پس از ورود به كارخانه بر اساس نوع كيفيت دسته بندي مي گردد كه 90 % مربوط به دامداري آستان قدس است كه يا مورد تائيد است يا با شرايط ويژه ( مصرف خاص ) توليد مي گردد . ابتدا شيراز داخل شلنگ از صافي مي گذرد ؛ و بعد از پمپاژ به داخل بالانس ، هواگيري مي شود . سپس از مسير يكطرفه بالانس به داخل جعبه فلومتر( كه اين دستگاه شدت جريان شير را محاسبه مي كند . لازم به ذكر است اگر شيربر حسب ليتر را در دانسيته ي آن ضرب كنيم شير برحسب كيلوگرم به دست مي آيد) . فرستاده مي شود سپس ازلوله هاي ارتباطي وارد 4 تا سيلو تانك مي گردد .كه ظرفيت هر يك 54 تن مي باشد و جنس آنها استيل و دو جداره مي باشد. يعني شير باهر دمايي كه وارد مي شود تا 48 ساعت تا همان دما باقي مي ماند هر يك از تانكها داراي هم زن است كه شير از پايين وارد تانك مي شود زيرا اگر از بالا وارد تانك شود با هوا وارد شده و شير كفدار مي گردد .

مقدار شير 100 تن تا 150 تن در روز مي باشد كه از صبح تا 6 شب در يافت مي گردد توزين آن بر حسب ليتر است كه توسط سيستم كامپيوتر صورت مي پذيرد در اين بخش از كارخانه ضايعات احتمالي نداريم و همچنين انبار و سرد خانه براي نگهداري شير خام نداريم .

سيلو تانكها ساخت اصفهان است مسئول قسمت تحويل شير مواردي مانند ph ، اسيديته ، الكل و دانسيته و چربي وآب اضافي كه آزما يشگاه اندازه گيري كرده است را ياداشت نموده در برگه هاي مخصوص و ته برگ زرد آن به دست مسئولان كنترل كيفيت مي رسد .

قيمت شير خام توسط مديريت تعيين مي گردد كه معيار انتخاب چربي و دانسيته است . در ضمن اگر آب اضافي داشته باشد جريمه مي گردد. شير قبل از سيلو تانك وارد مبدل مي گردد و سرد مي شود ؛ و مرتبا دما و فشار آن كنترل ميشود. تانكهاي ذخيره داراي شير نمونه گيري فشارسنج و دريچه آدم روست . جعبه حجم سنج كنارآن عدد ي را نشان مي دهدكه اگر در عدد 10 ضرب مي كنيم در واقع حجم شير داخل تانك است . اين تانك 31 تن در ساعت شير را تخليه مي كند كه ميزان تخليه به هواي محيط بستگي دارد يعني اگر فصل تابستان باشد اين عمل سختر است و اگر زمستان باشد در ضمن عمل سرد كردن شير، اين عمل راحتر صورت مي پذيرد . جعبه اي كه در كناراين تانك تعبيه شده است ميزان تخليه را مكررا نشان مي دهدبه مجموعه ي لوله هايي كه شيررا به خط توليد مي برند كلكسيون مي گوييند .

آزمایشگاه
آزمایشات شیمیایی
محصولات مورد آزمایش : ماست ساده ، ماست موسیر، ماست پر چرب ، شیرکاکائو، پنیر، دوغ ، کره ،روغن زرد ، شیراستریل ، شیرپاستوریزه ،

آزمایشهای شیرخام :
تست اکل 68 % : ابتدا1 سی سی از نمونه ی شیررا در پلیت می ریزیم سپس به آرامی 2 سی سی از الکل را اضافه می نماییم اگرلخته تشکیل گردد شیر فاسد است و باید برگردانده شود.

تست اسیدیته : ابتدا 10 سی سی از نمونه شیر را با پیپت بر می داریم در بشرانتخابی می ریزیم سپس چند قطره فنول فتالئین اضافه می نماییم سپس تا ختم عمل با سود 1/0 نرمال تیتراسیون را انجام می دهیم .
 اسیدیته ماست چکیده: 10 گرم از نمونه یماست را وزن کرده با آب مقطر رقیق می نماییم بعد با سود و فنول تیتر را انجام می دهیم . عدد بدست آمده را در 9 ضرب می کنیم وبر100 تقسیم می نماییم .
دسته بندی: کارآموزی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 2294 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: word

حجم فایل:19 کیلوبایت

 قیمت: 2,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: