گزارش کارآموزی شركت ساحل سرماي بندر

دسته بندي : کارآموزی » گوناگون
دانلود گزارش کارآموزی شركت ساحل سرماي بندر
فرمت فایل: ورد
تعداد صفحات: 87

مقدمه :
شركت ساحل سرماي بندر در سال 1353 با هدف توليد و عرضه محصولات مورد مصرف در طرح‌هاي عمراني تاسيس شده و با زحمات شبانه‌روزي مهندسان، متخصصان و كارگران زحمتكش، اولين واحد توليدي شركت با ظرفيت 22500تن لوله سيمان – آزبست از قطر 100 الي 300ميلي‌متر در سال 1355 آغاز به كار كرد و با تهيه ماشين‌آلات جديد و با برخورداري از تجربه طولاني مهندسان و كادر فني – توليدي كارآزموده و مجرب، اقدام به توسعه و تكميل واحدهاي توليد خود كرد. به طوري كه هم‌اكنون اين شركت علاوه‌بر توليد لوله و ورق آزبست سيماني در زمينه توليد لوله‌هاي بتني مسلح و غيرمسلح، قطعات بتني و لوله‌هاي پلي‌اتيلن نيز مي‌تواند نيازهاي متفاوت مشتريان را تامين كند.
شركت ساحل سرماي بندر با هدف تامين رضايت مشتريان و بالا بردن توان رقابتي خود در بازار، موفق شد علاوه‌بر اخذ مهر استاندارد ملي براي محصولات توليدي خود، گواهينامه بين‌المللي ISO9000 را جهت كليه محصولات توليدي خود دريافت نمايد.

معرفي محصولات توليدي
الف) لوله‌هاي آزبست سيمان تحت فشار
از قطر 100 الي 400ميلي‌متر و در كلاس C تا D به طول 5متر
ب) لوله‌هاي آزبست – سيمان فاضلابي
از قطر 150 الي 400ميلي‌متر و در كلاس RHP به طول 5متر
ج) ورق‌هاي آزبست – سيمان موج‌دار
عرض 110سانتي‌متر و از طول 125 تا 300سانتي‌متر و 5/6موج با ضخامت‌هاي استاندارد (به سفارش مشتري تا طول 300سانتي‌متر)
د) ورق‌هاي آزبست – سيمان صاف
عرض 130سانتي‌متر و در طول‌هاي مختلف تا 300سانتي‌متر در ضخامت‌هاي 4 تا 8ميلي‌متر
ر) لوله‌هاي بتني فاضلابي
از قطر 300ميلي‌متر تا 1200ميلي‌متر مسلح مطابق ASTMC-76
از قطر 300ميلي‌متر تا 600ميلي‌متر غيرمسلح مطابق ASTMC-14
ز) لوله‌هاي بتني مسلح تحت‌فشار كم
از قطر 300 تا 1200ميلي‌متر تا فشار كار 5/1اتمسفر مطابق ASTMC-361
س) قطعات بتني
انواع جدول، كفپوش، بلوك و ساير قطعات بتني (به سفارش مشتري)
ش) لوله‌هاي پلي‌اتيلن تك‌جداره
از قطر 16 تا 400ميلي‌متر
مشخصات فني لوله‌هاي آزبست – سيمان
1 - لوله‌هاي فاضلابي
اين لوله‌ها طبق استاندارد ASTM-C428 و در كلاس R.H.P-2400 توليد مي‌شوند. اين لوله‌ها جهت جمع‌آوري و انتقال آب‌هاي سطحي و در شبكه‌هاي فاضلاب صنعتي، مسكوني و همچنين آبياري مزارع و باغات، زهكشي و آبروها مورد استفاده قرار مي‌گيرند. نصب و به كارگيري اين نوع لوله‌ها بسيار ساده و آب‌بندي آنها كامل مي‌باشد.
2 - لوله‌هاي تحت فشار:
اين لوله‌ها در كلاس‌هاي C و D و در اقطار مختلف جهت مصارف شبكه‌هاي تحت فشار توليد مي‌شوند. جدول روبه‌رو بيانگر مشخصات كلي اين محصولات است.
كليه لوله‌هاي تحت فشار بر اساس استاندارد بين‌المللي ISO-R-160 و استاندارد ملي ايران به شماره 405 توليد و عرضه مي‌شود.
قطر اسمي لوله = ND ضخامت لوله = T1 قطر قسمت تراش خورده لوله = De
لوله تراش = Le قطر داخلي = ID قطر خارجي = OD ضخامت مانشون = T2
جدول فشارهاي مجاز
2 - انبارش و تخليه صحيح لوله‌هاي آزبست:
بارگيري و تخليه لوله‌ها به وسيله جرثقيل يا ليفتراك و با قلاب‌هاي مخصوص داراي روكش لاستيكي صورت مي‌گيرد.
- محل انبارش لوله‌ها بايد كاملا مسطح و نرم باشد و براي مهار لوله‌ها مي‌بايست از گوه‌هاي چوبي (مثلثي شكل) استفاده شود.
- حداكثر ارتفاع چيدمان لوله‌هاي آزبستي براي كوچك‌ترين سايز (قطر 100ميليمتر) ده رديفه و براي بزرگ‌ترين سايز (قطر 400 ميليمتر) چهار رديفه است.
- در هنگام تخليه و انبارش مانشون‌ها و با توجه به طول كوتاه آنها بايد نهايت دقت در پياده سازي و نگهداري آنها را انجام داد تا از هر گونه صدمه يا ضربه درامان باشد

بخشهاي مربوط با رشته علمي كارآموز

ارتقاي اثر بخشي مطالعات مهندسي ارزش با استفاده از مديريت ريسك

مهندسي ارزش به تعبيري همان محاسبه ارزش است و روشــي سيستمـاتيك با تكنيك هاي مشخص است كه كاركرد محصول يا خدمات را شناسايي مي كند.
هدف مهندسي ارزش ايجاد كنترل براي مجموع هزينه ها در زمينه محصول و خدمات در طول عمر محصول است بدون آنكه كيفيت فدا شود.
محدوده كار مهندسي ارزش به اندازه و پيچيدگي پروژه بستگي دارد.
ايــران بـه دليل فقدان نظام ارزيابي و بهره برداري مناسب سالانه متحمل زياني معادل 1650 ميليارد ريال مي شود.
مهندسي ارزش يك روش بسيار مهم براي مصرف بهينه بودجه تخصيص داده شده به پروژه است.
باتوجه به اشكالات طراحي كه در طرحهاي عمراني كشور وجود دارد، لزوم اعمال مهندسي ارزش در پروژه هاي عمراني و سرمايه بر احساس مي شود.

مقدمه
آمار نشان مي دهد كشور ما به دليل فقدان نظام ارزيابي و بهره برداري مناسب و كارا، سالانه متحمل زيانـــــي معادل 1650 ميليارد ريال مي شود. ميزان زيـــــان سال 1379 ناشي از تاخير در راه اندازي طرحهاي ملي براساس مــدل تعــريف شـده سازمان مديريت و برنامه ريزي معادل 4600 ميليارد ريال است. (مهندسي ارزش، 1380)
چرا مهندسي؟ چرا ارزش؟ و چرا مهندسي ارزش؟ چه قرابتي بين مهندسي و ارزش وجود دارد و چه ارتباطي بين مهندسي ارزش و صنعت ديده مي شود؟ واژه هاي مهندسي، ارزش و صنعت روزانه و بارها بر زبان ما جاري مي شود. امروزه تركيبات مختلفي از واژه هاي مهندسي مانند مهندسي مجدد، مهندسي بازار و غيره نيز كاملاً رايج و معمول است و در محاوره و متون علمي بسيار يافت مي شـود. شايد مهندسي به تنهايي يادآور ماشين آلات، كارخانجات و به طور كلي صنعت باشد، اما آيا هيچ گاه انديشيده ايم كه مهندسي مثلاً چه قرابتي با بازار دارد؟ به راستي مهندسي به چه معناست؟ واژه نامه ها، مهندسي را به طور كلي با معناي محاسبه تعيين مي كنند و مهندس يعني محاسب. پس مهندسي ارزش را مي توان به تعبيري محاسبه ارزش دانست، اما ارزش در صنعت، در سازمان و در پروژه به چه معناست؟ آيا هدف هر توليدي اعم از كالا يا خدمات، افزودن ارزش و يا به تعبيري ايجاد ارزش افزوده است؟ اگر در پاسخ مثبت اين سوال اتفاق نظر داشته باشيم، آنگاه مهندسي ارزش و مفهوم آن رفته رفته پررنگ تر مي شود.
از ديدگاه انجمن مهندسي ارزش آمريكا (SOCIETY OF AMERICAN VALUE ENGINEERING: SAVE) ؛ مهندسي ارزش روشي سيستماتيك با تكنيك هاي مشخص است كه كاركرد محصول يا خدمات را شناسايي و براي آن كاركرد، ارزش مالي ايجاد مي كند به نحوي كه آن كاركرد در كمترين هزينه با حفظ قابليت اطمينان و كيفيت مورد نظر انجام گيرد؛
به بيان ديگر مي توان گفت: مهندسي ارزش يك كوشش سازمان يافته براي تحليل عملكرد سيستم ها، تجهيزات، خدمـــات و موسسات به منظور نيل به عملكرد واقعي با كمترين هزينه در طول عمر پروژه است كه سازگار با كيفيت و ايمني مورد نظر باشد. مهندسي ارزش يك روش بسيار مهم براي مصرف بهينه بودجه تخصيص داده شده است.
ارزش بسيار ساده و در عين حال بسيار پيچيده است. زيرا چيزي است كه مشتري طلب مي كند. ميلر و هايمان يك پند كليدي ارائه كردند: هيچ كس يك محصول را خريداري نمي كند. مشتريان هميشه كاري را مي خرند كه فكر مي كنند كالا براي آنها انجام خواهد داد. به عبارت ديگر مردم به صداي با كيفيت اهميت مي دهند.
تاريخچه مهندسي ارزش
مهندسي ارزش در زمان جنگ جهاني دوم هنگامي كه دست يابي به مواد حياتي دچار مشكل شده بود در صنايع مطرح گرديد. اين مسئله ارائه راهكارهاي جايگزين براي مواد و طرحهاي موجود را موجب شد. در سال 1947 لاورنس دي ميلز يكي از مهندسان شركت جنرال الكتريك آمريكا،(GE) موارد ممكن را مورد ارزيابي قرار داد. او طرحها و روشهاي متعددي براي مقابله با تغييرات آتي بيان كرد و روشي مناسب براي تعيين ارزش يك طرح ارائه داد. به كارگيري اين نظريه در صنايع، به سرعت در آمريكا فراگير شد و برگشت عظيم سرمايه را به همراه داشت. او اين حركت را آناليز ارزش نام نهاد. پس از آن در اواخر دهه 60 انجمن مهندسي ارزش آمريكا، بنيان گذارده شد و سپس صنايع دفاع، شركتهاي ساختماني و مراكز صنعتي به تدريج مقرراتي را در رابطه با الزام در اجراي مهندسي ارزش تصويب و به اجرا گذاردند. تا جايي كه در اوائل دهه 80 ميلادي پيشنهاد اجراي مهندسي ارزش در صنايع دفاعي، مديريت خدمات عمومي، خدمات پستي و غيره مطرح و موجب موفقيتهاي چشمگير در كاهش هزينه ها در مرحله اجرا گرديد. در حال حاضر، براساس قوانين مصوب در ايالات متحده كليه سازمانهاي اجرايي وابسته به دولت ملزم به ايجاد و به كارگيري وشهاي موثر مهندسي ارزش در پروژه هايي هستند كه با سرمايه اي بيش از يك ميليون دلار انجام مي گيرد.

دسته بندی: کارآموزی » گوناگون

تعداد مشاهده: 2176 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: word

حجم فایل:208 کیلوبایت

 قیمت: 2,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: