تحليل واريانس ANOVA

دسته بندي : علوم انسانی » مدیریت
مقدمه
بررسي دقيق و عميق ادبيات تحقق باعث مي شود كه بتوان براي تحقيقي كه در درون تحقيقات سنتي و بر پايه محتواي پژوهش هاي ذي ربط قرار دارد يك چارچوب معقول و منطقي ارائه كرد. مروري بر ادبيات تحقيق باعث مي شود كه چهار هدف كلي تأمين گردد. نخست آنكه نشان دهندة مفروضاتي اصلي است كه پرسش هاي عمومي تحقيق بر پاية آنها گذاشته شده است و در صورت امكان بايد نشان دهندة الگوي (حوزه تفكري غالب) تحقيق باشد كه موجب استحكام بخشيدن به تحقيق مي گردد و فرضيه ها و ارزش هايي را شرح مي‌دهد كه پژوهشگر آنها را به دنياي تحقيق وارد مي كند.دوم آنكه نشان دهد پژوهشگر دربارة موضوع تحقيقي دانشي وسيع و ژرف دارد و از روش هاي ذهني كه تحقيق را احاطه و حمايت مي كند بهرة كافي برده است. سوم آنكه نشان دهد پژوشگر با مراجعه به زمينة تحقيق متوجه نوعي كسر و كمبود در ادبيات تحقيق شده است و اينكه تحقيق مورد نظر مي تواند نياز خاصي راتأمين كند. سرانجام، مرور به ادبيات موجب مي شود كه پرسش هاي تحقيق و فرضيه هاي اثبات نشده آزمايشي، پالايش شده و صيقل زده شوند تا بتوان اين پرسش هاي تحقيق و فرضيه هاي اثبات نشده آزمايشي، پالايش شده و صيقل زده شوندتا بتوان اين پرسش ها را در بستر تحقيقات تجربي گسترده تر مطرح كرد. (مارشال و راس من، ترجمه اعرابي و پارساييان، 1377) گسترده تر مطرح كرد.
در فصل دوم ابتدا به معرفي تعهد سازماني و تعاريف و كاركردهاي آن پرداخته مي شود.در اين فصل انواع مدلها، الگوها و طبقه بنديهاي صورت گرفته از تعهد سازماني معرفي ميگردد و مطالعه آن درك نسبتاً جامعي از تعهد سازماني ارايه مي دهد.در بخش دوم مباحث ملاحظات و مسايل در خور توجه در مورد عملكرد ارائه مي شود و در بخش سوم رابطه بين تعهدو عملكرد را از ديدگاه تئوريك و بر مبناي تحقيقات انجام شده توضيح داده مي شود.اميد است اين سه بخش بتواندآگاهي لازم را از تعهد سازماني وعملكرد شغل ايجاد نمايد كه در نهايت با آشنايي از اين دو، ارتباط آنها و با تكيه بر نتايج دريافتي از پرسشنامه راهكارهاي مناسب، ارايه گردد.

تحليل واريانس ANOVA
تحليل واريانس برخلاف اسمش ، همانند آزمون t با آزمون فرضيه‌هاي مربوط به ميانگين ها سروكار دارد. در حقيقت اگر در مورد داده هاي مربوط به يك مطالعه دو گروهي از تحليل واريانس يا آزمون t استفاده شود، نتايج يكسان خواهد شد. بطوريكه اگر آزمون t اختلاف معني داري بين ميانگين ها نشان دهد، تحليل واريانس نيز همين نتيجه را نشان خواهد داد و برعكس البته تحليل واريانس كاربردهاي متنوع تري دارد و ميتواند فرضيه صفر برابر بودن سه ميانگين جامعه را آزمون كند. در حاليكه آزمون t چنين كاربردي ندارد.
اگر تفاوت زيادي بين ميانگين گروههاي مختلف وجود داشته باشد، F بزرگ شده، احتمال دارد فرضيه صفر رد شود. بنابراين زياد بودن مقدار F دليلي بر عليه فرضيه صفر بودن ميانگين سه جامعه است (آذر، 1379).
دسته بندی: علوم انسانی » مدیریت

تعداد مشاهده: 1863 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: zip

تعداد صفحات: 79

حجم فایل:1,216 کیلوبایت

 قیمت: 8,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    محتوای فایل دانلودی دارای پسوند word است