قالبهاي لغزنده (Slip From)

دسته بندي : فنی و مهندسی » عمران
عنوان مقاله: قالبهاي لغزنده (Slip From)
قالب فایل: WORD

فهرست مطالب:
مقدمه
1- اجزای تشکیل دهنده قالب لغزان
1-1- جکهای قالب لغزنده
انواع جک ها
خصوصیات فک دندانه ای
خصوصیات فک ساچمه ای
2-1- میل جک
3-1- دستگاه قدرت هیدرولیکی
4-1- یوک
5-1- پشت بند افقی
6-1- رویه قالب
7-1- پاگردهای داخلی و خارجی
8-1- داربست آویز
9-1- مهاربندی
10-1- سازه متحرک تلسکوپی و جکهای افقی
11-1- جرثقیل پرچی
12-1- وینچ
2- تمهیدات خاص قبل از شروع به کار قالب لغزان
1-2- لوله کشی آب
2-2- سيم كشي قالب
3-2- شيب قالب
4-2- بارگذاري
3- بالاكشيدن قالب و سرعت اجراي عمليات
5- تنظيم قالب لغزنده
6- مزايا ومعايب استفاده از قالب لغزان در مقايسه با روش سنتي و نتيجه گيري كلي
هيدروفرز و عملكرد آن
نحوه و مراحل اجراي حفاري و ساخت پانل
همه چيز درباره برج ميلاد
مشخصات قسمت هاي مختلف برج
منابع و ماخذ


مقدمه
در اجراي سازه هاي عظيم علاوه بر مسائل مختلفي كه در محاسبات و طراحي انها مطرح است, تكنولوزي ساخت نيز مسئله مهمي است كه ميتواند بر تمام طرح تاثيرات زيادي داشته باشد. سازه هاي بتن آرمه نيز از اين مسئله مستثني نيستند در ساليان متمادي روشهاي جديد و موثري براي تسهيل در قالب بندي بتن به وجود آمده است. يكي از اين روشها استفاده از قالبهاي لغزنده (Slip From) است كه بيشتر براي اجراي سازه هاي مرتفع مورد استفاده قرار مي گیرد .
استفاده از قالب لغزان با هدف انجام دادن همزمان عملیات قالب بندی آرماتوربندی و بتن ریزی و نیز کوتاه کردن زمان اجرای سازه بتن آرمه در اجرای سازه های غیر مدور است. تجربه نشان داده است که استفاده از این قالبها موثرترین روش اجراتی سازه های بتنی مرتفع با مقطع و ضخامت دایره متغیر همانند برجهای تلویزیونی, سیلوها, برجهای خنک کننده و ... می باشد. این قالبها در دو نوع افقی و قائم وجود دارند. که نوع افقی بیشتر در احداث ابنیه و تاسیسات رله که مقطع ثابتی دارند بکار می رود. در این مقاله انواع قالب قائم لغزنده که کاراتی بیشتر و فن آوری پیچیده تری دارند بررسی می شود.
استفاده از قالب لغزان برای اجرای سیلوها سالهاست که در ایران رواج داشته اما استفاده گسترده از آن در اجرای سازه های غیرمدور تنها در سالهای اخیر بیشتر شده است.
این روش اجراتی ابتدا در آمریکا ابداع شد و سپس به اروپا راه یافت. اساس کار آن به این صورت است که قالبی با ارتفاع حدودا یک متر در فواصل زمانی متناوب باذ کشیده می شود و ضمن بالا کشیدن قالب عملیات بتن ریزی آرماتوربندی نیز ادامه دارد و هیچگاه بدن قالب از بتن جدا نمی شود. قالب لغزنده از قطعاتی مانند میل جکها, جکها, پاکردها, سازه تلسکوپی,پمپ هیدرولیک, پشت بند افقی, یوک, داربست, آویز, وینچ و ... تشکیل شده است. راهبری قالب لغزان نیازمند بررسی های زیادی از جمله تعیین سرعت حرکت قالبها, اجرای بازشوها, جلوگیری از انبساط بیش از حد بتن و جلوکیری از یخ زدن بتن در زمستان می باشد که هر یک در کیفیت کار بتن ریزی تاثیری بسزا دارد.
در این روش سرعت اجرای سازه ها بسیار بالاست و ساختمانهای بلندتر از 20متر کاملا اقتصادی است. سازه اجرا شده کاملا یکپارچه و عاری از وجود درزهای افقی و مودی است و در صورت دقت در اجرا نمای بتن کاملا خوب و قابل قبول خواهد بود. در مقابل قیمت این نوع قالبها درانتر و نیروی متخصص بیشتری نسبت به روش کلاسیک نیازمند است.
دسته بندی: فنی و مهندسی » عمران

تعداد مشاهده: 19121 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 25

حجم فایل:1,211 کیلوبایت

 قیمت: 4,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: