میکرو کنترلرهای PIC آموزش برنامه نویسی + نرم افزار پروتئوس Proteus
دسته بندي :
فنی و مهندسی »
برق، الکترونیک، مخابرات
آموزش برنامه نویسی میکرو کنترلرهای PIC
آموزش نرم افزار Proteus (پروتئوس)
الکترونیک علم نوین
با پیشرفت علم و کشیده شدن جوامع به سمت و سوی ماشینی شدن، شاید تصور جهان آینده بدون حضور اجزای الکتریکی تا اندازه ای محال باشد. چرا که علم الکترونیک به عنوان علمی نوین روز به روز بر سیطره خود بر زندگی مردم می افزاید تا آنجا که کارهای روزمره انسان به آن وابستگی انکار ناپذیری پیدا کرده است.
علم رباتیک نیز به عنوان شاخه ای از الکترونیک، این روزها کاربردهای وسیعی پیدا کرده است.
ماشین انسان نما
شاید با شنیدن نام روبات، در تصور بسیاری از افراد، تصویر ماشینی انسان نما که قادر به انجام کارهای خارق العاده است، تداعی شود. اما باید بگوییم که گرچه ساخت روبات های انسان نما، یکی از اهداف علم روباتیک محسوب می شود اما تنها محدود به آن نسیت.
چرا که امروز شاهد کاربرد رباتیک در صنعت به عنوان قسمت های خودکار دستگاههای مختلف اعم از بازوهای هوشمند، سیستم های کنترل و ناوبری هوشمند و ... هستیم.
ربات مسیر یاب
در دانشگاهها نیز انواع مختلفی از روباتها طراحی و ساخته می شوند که از آن جمله می توان به روباتهای فوتبالیست ، بسکتبالیست، امدادگر، مسیریاب و ... اشاره کرد. در نمای کلی، علم روباتیک به دو شاخه اصلی تقسیم می شود که عبارتند از : شبیه سازی نرم افزاری و ساخت سخت افزاری.
مسابقات روبوکاپ
در شبیه سازی نرم افزاری که به منظور افزایش توانایی برنامه نویسان در نوشتن دستورالعمل های مورد نیاز ، طراحی شده است، برنامه نویسان، ابتدا برنامه خود را نوشته و سپس در محیط مجازی بر روی روبات های شبیه سازی شده امتحان می کنند.
البته این روش به نوبه خود طرفداران خاص خود را دارد و به دلیل هزینه اندک،
کاربران بسیاری به آن رو آورده اند.در حال حاضر نیز مسابقات مختلفی در کشورهای مختلف برگزار می گردد که از آن جمله می توان به مسابقات روبوکاپ در قسمت شبیه سازی اشاره کرد.
معرفی قطعات مختلف الکترونیکی
شاخه دوم رباتیک که ساخت سخت افزاری روباتهاست مبحث ما در این کتاب است. ما در این کتاب سعی داریم با معرفی قطعات مختلف الکترونیکی که در ساخت روبات از آنها استفاده می کنیم، و نیز با آموزش نحوه برنامه نویسی روباتها، مخاطبان را در ساخت روبات یاری کنیم.
نحوه کار و برنامه نویسی
ما در این کتاب در ابتدا با معرفی سنسورهای مختلف که در روباتهای گوناگون از آنها استفاده می شود کار خود را آغاز کرده و سپس به آموزش نرم افزار پروتئوس که شبیه ساز مدارات الکتررونیکی می باشد و همچنین نرم افزار Mplab که محیط برنامه نویسی برای میکروکنترلرهای PIC است می پردازیم. پس از آن به معرفی قطعات از جمله LCD و موتورهای الکتریکی پرداخته و نحوه کار و برنامه نویسی آنها را نیز تشریح خواهیم کرد.
مشخصات فایل دانلودی :
فرمت فایل : pdf
حجم فایل : ۶٫۲ مگا بایت
تعداد صفحات : ۱۵۷ صفحه
زبان : فارسی