مقاله انواع نقاله ها و آسيابها

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
دانلود مقاله انواع نقاله ها و آسيابها

نوع فایل: word

فرمت فایل: doc

قابل ویرایش

تعداد صفحات : 271 صفحه

قسمتی از متن :

1 – آشنايي با تجهيزات توزين ، تخليه و انتقال نيشكر و نقاله اول ، دوم ، سوم ، چاقوهاي اول ، دوم ، سوم ، Leveler ، شردر، كراشر ، آشنايي با موتورهاي چاقوها و نقاله ها و آهن رباي نيشكر :
نيشكر ورودي به كارخانه از نظر تهيه و تنظيم آمار و آگاهي از ميزان قند موجود در نيشكر ورودي و تعيين درصد ضايعات قندي در جريان پروسس تهيه شكر لازم است كه اطلاعاتي نيز در زمينه توزين نيشكر ورودي و هدف از كار آنها داشته باشيم . معمولاً سر راه نيشكرهاي ورودي به كارخانه يك نوع دستگاه توزين وجود دارد كه كاميون روي اين دستگاه توزين رفته و وزن شده و خارج مي شود و چون قبلاً در اول بهره برداري كاميون وزن شده ، وزن بدست آمده را منهاي وزن كاميون كرده و لذا وزن نيشكر بدست مي آيد . همچنين در طول اين مسير ( تا رسيدن به محل تخليه ) يك نمونه گيري از نيشكر انجام مي شود تا درصد خاشاك و ( اگر نيشكر از زارعين خريداري شود ) درصد قند آن مشخص شود هر چند كه نمونه برداري در اين محل به دليل خاشاك و گل و لاي همراه آن نشان دهنده نيشكر ناخالص خواهد بود . اين نمونه برداري معمولاً در كشت و صنعت كارون توسط دستگاهي به نام گراب لودر صورت مي گيرد كه به طور ثابت در محل ورود نيشكر قرار دارد . معمولاً از نيشكرهاي ورودي به كارخانه نمونه برداري كرده ( البته نه از همه كاميونها) و با روش 4/1 يك نمونه بدست آورده و آناليزهاي لازم روي آن انجام مي گيرد . روش 4/1 روشي است كه ابتدا نمونه ها را به 4 قسمت كرده و به صورت ضربدر دو نمونه برداشته و دو نمونه ديگر را خارج مي كنيم و همين طور روش را تا بدست آوردن يك نمونه 20 كيلويي ادامه مي دهيم .
حال كاميون حامل نيشكر روي سكوي تغذيه ( FEEDER – TABLE ) آمده و از طريق يك سري جكها سبدهاي حامل نيشكر را خالي كرده و روي اولين نقاله مي ريزد كاميون نيز خارج مي شود تا كاميون بعدي وارد شود . نيشكر ريخته شده روي نقاله اول توسط يك سري سلت ها كه در پايين توسط يك سري زنجيره ها حمل مي شوند ، به بالا برده شده تا روي نقاله دوم بريزد . نقاله اول به دليل اينكه بايستي نيشكر را بگيرد لذا پهناي آن از دو نقاله ديگر بيشتر است . ( در حدود دو تا سه برابر ) . روي نقاله اول يك Leveler نصب شده تا از ورود نيشكر به طور نامنظم و درهم و بر هم به نقاله دوم جلوگيري كند . نقاله اول در كشت و صنعت كارون به تناسب اينكه هر كاميون حامل دو سبد جدا از هم است لذا به دو قسمت تقسيم شده است .
سيستم شستشوي نيشكر نيز روي نقاله اول نصب شده است . تا در همان مراحل اوليه گل و خاشاك آن جدا شده و خارج شود . شستشو معمولاً در دو مرحله انجام مي شود . سيستم يك شستشو دهنده بدين صورت است كه از يك لوله بزرگ تشكيل شده كه در عرض نقاله جريان دارد و از طريق يك سري سوراخهايي روي آن ، آب بيرون آمده و با فشار فوق العاده زيادي باعث شستشوي نيشكر مي شود . نيشكر بعد از نقاله اول وارد نقاله دوم مي شود .
نقاله دوم معمولاً داراي گودي زيادي بوده و نيشكر زيادي را دريافت مي كند . كار آن بيشتر انتقال نيشكر از نقاله اول به سوم است . نيشكر بعد از نقاله دوم وارد نقاله سوم مي شود . نقاله سوم به نقاله اصلي نيز معروف مي باشد . روي اين نقاله سه چاقو نصب مي باشد كه چاقوي اول از آنجا كه فاصله تيغه هاي آن از سطح نقاله بسيار زياد است لذا بيشتر نقش Leveler را دارد به طوري كه در برخي كشورها هم اكنون با ورود چاقوها از نصب Leveler خودداري كرده اند
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 9149 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 271

حجم فایل:3,180 کیلوبایت

 قیمت: 50,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    محتوای فایل دانلودی حاوی فایل ورد است.