دانلود مقاله تاثیر تورم در بورس

دسته بندي : علوم انسانی » اقتصاد
دانلود مقاله تاثیر تورم در بورس

نوع فایل: word

فرمت فایل: doc

قابل ویرایش

تعداد صفحات : 61 صفحه

قسمتی از متن :
بورس
• اگر چه عبارت بورس واژه‌اي پركاربرد است اما تا حدودي مبهم مي‌نمايد. غالباً به سهام شركت‌ها در هر كشور اطلاق مي‌گردد. به عنوان مثال يك سرمايه‌گذار در ايالات‌متحده بورس را مجموعه سهام شركت‌هاي موجود در اين كشور مي‌داند. براي نمونه اين بازار در ايالات‌متحده شامل بورس سهام شهر نيويورك كه به اختصارNyseناميده مي‌شود، انجمن ملي بها گذاري خودكار سهام توسط دلال‌ها سهام NADAQ، بورس سهام آمريكا در شيكاگو Amex مي‌باشد.
در معناي وسيع آن، بازار بورس به كل سهام موجود در تمام كشورها اطلاق مي‌گردد.
تجارت
• در اصل بازار بورس به صورت علني و در تالاري كه بدين‌منظور در نظر گرفته شده بود برگزار مي‌گردد. اما امروزه تجارت سهام بيشتر از طريق كامپيوتر و به صورت آن‌لاين بين فروشنده و خريدار صورت مي‌گيرد.
شركت‌هاي بزرگ اغلب در چندين مكان به تجارت مي‌پردازند. براي مثال، سهام شركت Exxon Mobile در استراليا، فرانكفورت، بلژيك، لندن، بوينس‌آيرس و نيويورك خريد و فروش مي‌گردد.
مالكيت
• در سال‌هاي دور، در سرتاسر جهان، خريداران و فروشندگان سهام، سرمايه‌گذاران و تجاري بودند كه به صورت شخصي و انفرادي به داد و ستد مي‌پرداختند، با گذشت زمان بازارها به سوي نهادگرايي حركت كردند و خريداران و فروشندگان به صورت موسساتي درآمده‌اند، (مثال: سازمان امور بازنشستگي، شركت‌هاي بيمه، شركت‌هاي تعاوني سرمايه‌گذاري در سهام، گروه‌هاي سرمايه‌گذار و بانك‌ها) افزايش سرمايه‌گذاري به صورت سازماني و نهادي سبب ايجاد ملاحظات حرفه‌اي و شغلي شده و اين نوع بازارها را تحت نظم و كنترل قانوني درآورده است.
• خصوصيات بازار بورس در سرتاسر جهان با يكديگر متفاوت است. براي نمونه، اكثريت سهام در بازارهاي بورس ژاپن در دست شركت‌هاي مالي و كمپاني‌هاي صنعتي است در صورتي كه در ايالات‌متحده آمريكا و كشور انگليس اين مقدار در دست اشخاص و افراد است.
تاريخچه بورس
• در قرن 12 ميلادي در فرانسه Courtier dechange به اداره و نظارت بر ديون جوامع كشاورزي به نمايندگي از بانك‌ها مربوط بود و افراد شاغل در اين محل را مي‌توان اولين دلالان بورس ناميد.
در قرن 13 ميلادي، تجار Bruges در خانه شخصي به نام vander bourse جمع مي‌گرديدند و در سال 1309 آنجا را به صورت يك موسسه درآوردند كه Bruges Bourse ناميده مي‌شد.
اين ايده به سرعت در فلاندر (نام ناحيه‌اي در قرون وسطي كه بخشي از شمال خاوري فرانسه و جنوب بلژيك امروزي را دربرمي‌گرفت) و بخش‌هاي همسايه گسترش يافت و Bourses به زودي در شهرهاي گنت و آمستردام گشايش يافت . .
در اواسط قرن 13، بانكداران ونيزي شروع به تجارت اوراق قرضه دولتي نمودند. در سال 1351 دولت ونيز شايعات در حال انتشار را كه هدفش كاهش قيمت اوراق قرضه دولتي بود را بي‌اساس و بي‌اعتبار خواند.
شهرهاي پيزا كه برج پيزا در آن است. ورونا، جنوا و فلورانس نيز در قرن 14، تجارت اين نوع اوراق را آغاز كردند. اين امر در اين شهرها امكان‌پذير بود بدين‌علت كه اين شهرها مستقل بوده و توسط دوك اداره نمي‌شد بلكه اداره آنها به دست شورايي از بوميان اين شهرها بود .

دسته بندی: علوم انسانی » اقتصاد

تعداد مشاهده: 8691 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 61

حجم فایل:359 کیلوبایت

 قیمت: 50,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    محتوای فایل دانلودی حاوی فایل ورد است.