مجموعه کامل ،مطالعه بازارکشورهای هدف،رمزموفقیت مدیران هوشمنددرصادرات کالاهاوخدمات

دسته بندي : عمومی » بازاریابی،تبلیغات ودیجیتال مارکتینگ

فایل مجموعه کامل مطالعه بازارهدف در مجموع با ۳۲۳ صفحه به صورت جامع و کامل با فرمتppt وpdf آماده شده است. این محصول دارای ۲ فایل بوده که به بررسی موضوعات زیر پرداخته شده است؛
۱-کتاب مطالعه بازارکشورهای هدف: رمزموفقیت مدیران هوشمنددر صادرات کالاها و خدمات با ۲۱۸ صفحه ورد pdf
۲- پاورپوینت مطالعه بازار هدف با ۱۰۵ اسلاید تخصصی ppt

پیش گفتار

مدیران امروزی و صاحبان کسب وکارها به این نکته ظریف پی برده اند که رازموفقیت کسب و کارهای آنان در شناخت بازارهای هدف و درموضوع صادرات نیز بازارهدف کشورهامدنظرآنان می باشدزیرا که «یکی از روش های افزایش صادرات، شناخت بازارهای هدف است به همین جهت تحقیقات حرفه ای توسط دولت و بخش خصوصی در بازارهای صادراتی امر مهمی است که نباید به راحتی از کنار آن رد شد.»

تحقیقات کوتاه و گذارا از وضعیت بازارهای کشورهای ۱۵ گانه همسایه جمهوری اسلامی ایران، نشان می دهد که سالانه بیش از ۱۳۰۰ میلیارد دلار کالا وارد می نمایند، با توجه به موقعیت این کشورها، می توان ادعا نمود که بخش زیادی از این واردات، در حوزه محصولات غیر نفتی است.همچنین با توجه به آمار منتشر شده توسط دولت در خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، صادرات به کشورهای همسایه به رقم ۱۸ میلیارد دلار نزدیک شده که در مقایسه با سال های گذشته، پیشرفت مناسبی محسوب می شود. به بیان دیگر، سهم صادرات ایران به کشورهای همسایه خود ۱٫۴ درصد است.

تحلیل واردات کشورهای همسایه ما نشان می دهد، همچنان فرصت های گرانقدری در این کشورها مهیا است، ولیکن ما نتوانسته ایم دسترسی مناسبی به این فرصت ها داشته باشیم، فرصت واردات محصولات کشاورزی (میوه و سبزی) در روسیه، واردات مصالح ساختمانی در قزاقستان، روسیه، عراق و افغانستان، واردات تجهیزات برق، نفت و گاز در ترکمنستان، مواد شیمیایی در ترکیه و پاکستان همگی نشان از ظرفیت قابل توجه صادرات به این کشورها است. موفقیت کشورهای رقیب از جمله ترکیه در صادرات به کشورهای همسایه همراه با اقداماتی است که با در نظر گرفتن این اقدامات، با توجه به شرایط سیاسی و رابط دو جانبه ایران با بسیاری از کشورهای همسایه و نیز توجه به مزایای رقابتی ایران، می توان آینده ای روشن برای صادرات ایران به بازارهای هدف تصور نمود.

اولین قدم، در حوزه توسعه صادرات به کشورهای هدف، تحقیقات بازار و شناسایی بازیگران اصلی در این بازارها است، هرچند تحقیقات بازار در مرحله اول، هزینه هایی را برای دولت و یا تولید کنندگان و یا صادر کنندگان به همراه دارد، ولیکن باید توجه داشت که این سرمایه گذاری اولین قدم در راه نیل به اهداف محسوب می شود. عدم پرداختن به موضوع تحقیقات حرفه ای در بازارهای هدف، حقیقتا پرتاب تیر در تاریکی محسوب می شود و نتیجه آن عدم حضور پایدار در بازارهای هدف است.کاهش ها و یا افزایش سهم بازار در صادرات یکی از نتایج مستقیم عدم پرداختن به تحقیقات حرفه ای در بازارهای صادراتی محسوب می شود. به همین جهت باید گروههای در کشور به صورت تخصصی به تحقیقات در مورد ظرفیت های صادراتی کشورهای همسایه و سایر همپیمانانان ایران بپردازند.

با این رویکرد می توان امیدوار بود که مدیران وصاحبان کسب و کارهای کشوربا شناخت ذائقه مشتریان داخلی و بین المللی،بتوانند گام موثر در پیشرفت کشور و ملت ایران عزیز بردارند.

آن روز خیلی زود فراخواهدرسید.

با سپاس

محرم غفاری،آبانماه ۱۳۹۸

نقش و جایگاه لجستیک در توسعه تجارت خارجی و داخلی از اهمیت بسزایی برخوردار است؛ چرا که امروزه حضور در بازارهای جهانی که در آنها مساله رقابت در سطح اعلای خود متبلور شده، بدون وجود لجستیک کارآمد امکان پذیر نخواهد بود. بنگاه‏ها باید قادر باشند کالاهای تولیدی خود را در کمترین زمان و با مناسب‌ترین طریق به خارج از مرزها ارسال کنند.
در این راستا وجود شبکه‌های لجستیک درب-به-درب یا به طور کلی شبکه‌های حمل‏ونقل و توزیع سریع و ایمن برای جابه‌جایی کالاها تا مقصد نهایی بسیار ضروری است. از سوی دیگر، زیرساخت‏های حمل‏ونقل و جابه جایی در داخل مرزها و در نقاط مرزی باید به نحوی توسعه یابد که جریان شبکه‌های حمل‏و نقل و توزیع را با کمترین هزینه و بیشترین سرعت از مبدأ تا خارج از مرزهای کشور میسر کنند. چنانچه لجستیک در این مقوله‌ها دارای نقص باشد، بحث صادرات و حضور در بازارهای جهانی را به شدت تحت تاثیر قرار خواهد داد. آثار منفی ناشی از عدم توسعه یافتگی در زمینه لجستیک، واردات و ترانزیت را نیز متاثر می‌کند. هنگامی که کالایی از داخل مرزها وارد کشور می‌شود، باید از طریق همین شبکه‌ها و زیرساخت‏های لجستیکی به نقاط مقصد حمل شود. وجود شبکه‌ها و زیرساخت‏های لجستیکی مطلوب، جهت توزیع کارآی این کالاها در داخل مرزهای کشور با در نظر داشتن اهداف اصلی لجستیک ضروری است. زیرساخت‏های لجستیکی فیزیکی توسعه یافته همچون خطوط زیرساختی حمل‏ونقل مناسب و زیرساخت‏های گمرکی پیشرفته از نقش بسیار مهمی در جذب جریان‌های ترانزیتی، برای عبور از خاک کشور برخوردار هستند. افزایش سهم کشور از ترانزیت عبوری از منطقه ممکن نخواهد بود، مگر اینکه گذر کالا از کریدورهای ترانزیتی کشور با کمترین هزینه، حداقل توقف و بیشترین سرعت میسر باشد.


به علاوه زیرساخت‏های غیرفیزیکی همچون فناوری اطلاعات پیشرفته و یکپارچه و قوانین و مقررات هماهنگ و مناسب نیز به منظور ایجاد شرایط مناسب برای جریان روان کالا از طریق مرزها و سایر فرآیندهای مرتبط با لجستیک بین‏المللی ضروری هستند. هاب‌های لجستیکی که از ظهور آنها بیش از سه دهه نمی‌گذرد، از دیگر زیرساخت‏های لجستیکی هستند که برخی کشورها همچون امارات با بهره‌گیری از آنها موفق به ارتقای نقش و جایگاه خود به عنوان هاب‌های تجارت و حمل‏ونقل شده‌اند. وجود چنین مراکزی که رویکرد بین‏المللی را در فعالیت‌های خود داشته باشند، تاثیر بسیار مهمی بر تسهیل تجارت خارجی و تبدیل شدن کشور به هاب تجاری منطقه خواهد داشت.
همچنین در این راستا می توان به نقش توسعه لجستیک کشور در شبکه تجارت داخلی اشاره کرد. شبکه تجارت داخلی را می‌توان مجموعه‌ای از مولفه‌ها دانست که فعالیت آنها منجر به تامین، تولید و انتقال کالا از تولیدکننده به مصرف‌کننده نهایی می‌شود. عملکرد کارآمد و بهره‌ور شبکه تجارت داخلی به شدت وابسته به توسعه‌یافتگی مولفه‌های زیرساختی حوزه لجستیک است. شبکه تجارت داخلی از یک سو به منظور انتقال و توزیع کالا نیازمند زیرساخت‌های فیزیکی پیشرفته و توسعه‌یافته بوده و از سوی دیگر نیازمند زیرساخت‌های غیرفیزیکی کارآمد است. عملکرد مطلوب و موثر شبکه تجارت داخلی هنگامی محقق می‌شود که یکپارچگی مناسب بین مولفه‌های آن ایجاد شده باشد. این یکپارچگی در صورت توجه به توسعه یکپارچه و هماهنگ تمام مولفه‌های دخیل حوزه لجستیک در نظام توزیع کالا در داخل کشور فراهم خواهد شد.


توسعه زیرساخت‏های فیزیکی و غیرفیزیکی حوزه لجستیک با بهبود عملکرد شبکه های لجستیک کالا در داخل مرزها، علاوه بر کاهش قیمت تمام شده کالاهای تولیدی کشور، نظام توزیع کالا در داخل کشور را نیز سامان خواهد داد. این بهبودها خود اثرات نهفته‌ای چون افزایش قابلیت رقابت کالاهای تولیدی داخل با کالاهای خارجی، افزایش سطح دسترسی به کالاهای داخلی و تقویت بیش از پیش جایگاه تولیدات ملی در کشور را می‌تواند در برداشته باشد.
یکی از مهم‌ترین و ضروری‌ترین راه‌های حمایت از تولید ملی و رونق آن، توانمندسازی واحدهای تولیدی داخلی در تولید کالاهای با کیفیت و قیمت مناسب (در مواجهه با رقبای خارجی) است. به طور قطع تلاش واحدهای تولیدی در کاهش قیمت تمام‌شده محصولات، به عنوان راه‌حلی پایدار و ماندگار برای رشد تولید ملی و ادامه حیات بخش های تولیدی در فضای رقابتی کنونی ضرورت دارد. مدیریت لجستیک به عنوان یکی از روش‌های پرکاربرد و اثرگذار در راستای کاهش قیمت تمام‌شده در سطوح بین‌بنگاهی و شبکه‌ای مورد استفاده بنگاه‏ها و سازمان‌های موفق قرار گرفته است. وجود سیستم‏های کارآمد لجستیکی بنگاه‏ها را در کاهش هزینه تولید محصول از طریق کاهش سهم هزینه‌های لجستیک در تولید یاری خواهد داد. افزایش بهره‌وری و استفاده بهتر از منابع در فعالیت‌های تولیدی و تجاری، از دیگر نتایج مثبت بهره‌گیری از سیستم‏های لجستیکی مناسب در بنگاه‏ها است.
مدیریت زنجیره تامین، یکی دیگر از مفاهیم مرتبط با لجستیک است که نقش غیرقابل انکاری در توسعه تجارت و بازرگانی کنونی ایفا می‌کند. زنجیره تامین را می‌توان شبکه‌ای از بنگاه‏ها و سازمان‌ها قلمداد کرد که در راستای تولید محصولی خاص با یکدیگر همکاری می‌کنند. این شبکه گستره وسیعی از فعالیت‌هایی است که به صورت زنجیروار از مرحله تولید و تامین مواد اولیه، تولید محصول و سپس توزیع و فروش آن به مشتری نهایی به یکدیگر متصل هستند. در دنیای رقابتی امروز، بنگاه‏های اقتصادی فعال و موفق در بازارهای مختلف، به شدت به شبکه‌های ارتباطی بین سازمانی و زنجیره‌های تولید وابسته هستند. در واقع امروزه، خطوطی که به طور سنتی بین سازمان‌ها، وظایف و امور تجاری و بازرگانی ترسیم می‌شد در حال محو شدن است؛ سازمان‌ها و موسسات مجزا به لحاظ حقوقی، برای رفع موانع رقابتی با یکدیگر همکاری و مشارکت می‌کنند. تحولات اقتصادی، الزامات بازار، شرایط متغیر محیطی، توسعه و پیشرفت فناوری‌ها، تغییر انتظارات مردم به عنوان مشتریان نهایی (مصرف‌کنندگان)، تعداد و تنوع سازمان‌های خدمت رساننده به مردم و بسیاری از عوامل دیگر، زمینه‌های ایجاد یک نظام و سیستم بازرگانی مبتنی بر شبکه را فراهم کرده است. فعالیت‌های بنگاه‏ها در همکاری‌های سازمان‌یافته و بلندمدت از طریق زنجیره‌های تامین به شدت بر افزایش رقابت‌پذیری تولیدات ملی، افزایش رضایتمندی مشتریان و کاهش هزینه‌های تولید محصولات و خدمات موثر خواهد بود.

فهرست

مفهوم وتعریف صادرات………………………………………………………………………………………………………………………۶

۵سئوال اساسی برای تشخیص بازارهدف ……………………………………………………………………………………………….۱۱

تحقیقات بازارنیازجدی بازارامروز…………………………………………………………………………………………………………….۱۵

تورم وتاثیرآن برصادرات وواردات…………………………………………………………………………………………………………….۲۸

چرابه شرکت های مدیریت صادرات نیازمندیم…………………………………………………………………………………………….۳۱

چگونه بازارهدف صادرات را تعیین کنیم………………………………………………………………………………………………….. ۳۶

تدوین نظام بازاریابی دربازارهای هدف صادراتی…………………………………………………………………………………………..۳۸

صادرات و تجارت آزاد………………………………………………………………………………………………………………………۴۱

امتیازات شناسایی بازارهدف درصادرات…………………………………………………………………………………………………..۴۴

عدم شناخت بازارهای هدف ومشکلات صادرات خدمات فنی ومهندسی……………………………………………………………….۶۴

نقشه ۱۴۰۰صادرات ……………………………………………………………………………………………………………………….۶۹

چالش های هدف گذاری های جدیدصادراتی کشور………………………………………………………………………………………۷۰

آموزش مراحل وقواعدصادراتی ایران……………………………………………………………………………………………………….۷۲

مقاله؛عوامل موثربرانتخاب بازارهای هدف صادراتی صنعت برق ایران……………………………………………………………………..۷۵

جایگاه صنعت فرش دراقتصادوگره های صادرات قالی…………………………………………………………………………………….۷۸

اهمیت شناخت فعالان اقتصادی کشورهای هدف صادراتی……………………………………………………………………………..۹۰

تعریف وتعیین بازارهدف……………………………………………………………………………………………………………………۹۳

نقش تحقیقات استراتژیک بازاردرتوسعه صادرات…………………………………………………………………………………………۹۵

دستاوردهای تحقیقات استراتژِیک بازار…………………………………………………………………………………………………..۹۷

بررسی مزیت نسبی ساختاربازارواولویت بندی بازارهای هدف صادرات گیاهان دارویی……………………………………………….۱۰۰

چگونه بازارهدف صادرات را تعیین کنیم…………………………………………………………………………………………………۱۰۴

استراتژی ورودبه بازارمالزی…………………………………………………………………………………………………………….۱۰۷

نکات صادرات به عراق………………………………………………………………………………………………………………….۱۱۲

چشم اندازصادرات ایران به عراق………………………………………………………………………………………………………۱۱۵

معرفی پرطرفدارترین کالاهای ایرانی دربازارترکیه……………………………………………………………………………………..۱۱۹

گزارش بررسی بازار روسیه وچالش های صادرات باتاکیدبرمحصولات کشاورزی وصنایع غذایی…………………………………….۱۲۱

سهم ایران ازبازارروسیه وجایگاه محصولات کشاورزی وموادغذایی…………………………………………………………………..۱۲۴

چالش های ورودبه بازار روسیه………………………………………………………………………………………………………۱۳۰

مدل ترکیه ومالزی درحمایت از صادرات………………………………………………………………………………………………۱۳۲

چرااستراتژی تبلیغات وبازاریابی صادراتی فیلیپین باسایرکشورهای جنوب شرق آسیامتفاوت است……………………………….۱۳۵

بررسی نحوه تثبیت جایگاه ژاپن دربازاریابی وسایل پزشکی برزیل…………………………………………………………………..۱۳۸

برندسازی وبسته بندی؛حلقه مفقوده صادرات محصولات کشاورزی…………………………………………………………………۱۴۰

بهترین روش ورودشرکتهای ایرانی به بازارویتنام……………………………………………………………………………………..۱۴۲

تجارت با اندونزی درچه بخش هایی سودآوراست……………………………………………………………………………………۱۴۴

چگونه باصرف کمترین وقت و هزینه،درسایرکشورهاشریک تجاری پیدا کنیم………………………………………………………..۱۴۹

صادرات به ترکیه درحوزه خشکبار ایران………………………………………………………………………………………………۱۵۰

مطالعه بازارارمنستان؛نکات کلیدی بازاریابی وصادرات……………………………………………………………………………….۱۵۳

بازشدن دروازه کشورهای شمالی ویک بازار۱۸۴میلونی……………………………………………………………………………۱۶۲

مراحل صادرات کالاازصفرتاصد……………………………………………………………………………………………………….۱۷۴

تحلیلی برنفوذتجارت ایران درکشورهای جنوب غربی آسیا………………………………………………………………………….۱۸۴

راهنمای صادرات به کشورامارات……………………………………………………………………………………………………۱۸۸

پاکستان،بازاری باظرفیت کم نظیربرای تولیدات ایرانی……………………………………………………………………………..۱۹۳

واردات وصادرات استرالیا…………………………………………………………………………………………………………..۲۰۵

نقش حمل ونقل ولجستیک درتجارت خارجی…………………………………………………………………………………….۲۰۷

هاب لجستیکی،حلقه گم شده توسعه تجارت خارجی………………………………………………………………………….۲۱۱

نقش پررنگمحصولات کشاورزی درصادرات غیرنفتی،صادرات ۳۱میلیارد ریالی خاویار……………………………………………۲۱۴

نتیجه گیری………………………………………………………………………………………………………………………۲۱۶

منابع و مآخذ…………………………………………………………………………………………………………………….۲۱۸



فهرست پاویوینت مطالعه بازارهدف

­-چگونه بازار هدف صادرات را تعیین کنیم؟

-اهمیت انتخاب بازار هدف

-اهمیت تعیین بازار هدف برای صادرات

اهمیت تعیین بازارهدف از منظر شناسایی فرصت ها

دسته بندی تحقیقات بازار

مراحل انجام تحقیقات بازارهدف

ساماندهی و طبقه‌بندی اطلاعات

تجزیه و تحلیل

تحقیقات بازارشرکت های نوپا

بازار هدف

انتخاب شاخص های مناسب برای ارزیابی بازارها

الزامات انتخاب بازارهدف

معیارهای انتخاب بازار هدف

اندازه بازار

رشد بالقوه مورد انتظار بازار (استعداد بازار)

موقعیت رقابت

سازگاری با اهداف و منابع سازمانی

تناسب محصول

شباهت بازار

پیش بینی فروش بالقوه

هدف‌گذاری در بازار

تجزیه و تحلیل بازار | معیارهای ارزیابی بازار و محصول

فاکتورهای قابل‌استفاده در تحلیل بازار

شدت نیاز و ضرورت محصول از نگاه بازار (Urgency)

اندازه‌ی بازار یا Market size

جاده صادرات چیست؟

گام های جاده صادرات

ارزیابی و مدیریت صادرات

مطالعه بازار صادرات وانتخاب بازار هدف

هدف نهایی شرکت ها در بخش صادرات

مطالعه رقابت پذیری کالا و خدمات

طراحی ساختار بازارهای جهانی

تحقیقات بازار

انتخاب بازارهدف برای صادرات

تعیین بازار هدف

روش های ورود به بازارهای خارجی

عوامل صادرات مستقیم

روش های صادرات کالا

اعزام هئیت تجاری به بازار های هدف

۳۰ کشور بازار هدف گردشگری ایران

کشورهای دارای اولویت بازارهدف گردشگری ایران

مطالعات بازارهای صادراتی

بررسی و تحلیل بازار اروپای شرقی با محوریت کشور اوکراین

مطالعه کلی کشور ارمنستان با نگاهی بر حوزه دارو و سلامت



با ۲۱۸ صفحه ورد pdfو ۱۰۵ اسلاید تخصصی ppt
دسته بندی: عمومی » بازاریابی،تبلیغات ودیجیتال مارکتینگ

تعداد مشاهده: 8573 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt+pdf

تعداد صفحات: 323

حجم فایل:7,763 کیلوبایت

 قیمت: 82,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    با ۲۱۸ صفحه ورد pdfو ۱۰۵ اسلاید تخصصی ppt