مقاله طراحي و ساخت كارت صوت ISA

دسته بندي : فنی و مهندسی » برق، الکترونیک، مخابرات
مقاله طراحي و ساخت كارت صوت ISA

نوع فایل: word

فرمت فایل: doc

قابل ویرایش

تعداد صفحات : 80 صفحه

قسمتی از متن :

همراه با پيشرفت سيستم‌هاي كامپيوتري و ظهور CPU هاي قويتر، باسهاي ارتباطي اجزاء كامپيوتري نيز، دچار تغيير و تحول شده‌اند. باس اولين كامپيوترهاي IBM ، باس XT ي 8 بيتي بود. با ظهور CPU هاي 16 بيتي اين باس جاي خود را به باس AT يا ISA ي 16 بيتي با فركانس كاري 8 مگاهرتز داد. ظهور CPU هاي 32 بيتي و كاربردهاي سريع گرافيكي از يك طرف و مشكلات باس ISA از طرف ديگر، سازندگان كامپيوتر را بر آن داشت كه به فكر ايجاد يك باس جديد و سريع باشند. بدين ترتيب باسهايي نظير IBM Micro Channel و EISA معرفي شدند كه 32 بيتي بودند. اين باسها داراي سرعت بيشتري نسبت به ISA بودند و بسياري از مشكلات آن را برطرف كرده بودند ولي باز داراي مشكلاتي بودند. مثلا IBM Micro Channel با ISA سازگار نبود و EISA داراي سازگاري الكترومغناطيسي خوبي نبود.
براي افزايش سرعت مخصوصا براي كارتهاي گرافيكي يك روش اين است كه به جاي اينكه كارتها از طريق اسلاتهاي توسعه نظير ISA به كامپيوتر وصل شوند بطور مستقيم به باس محلي كامپيوتر وصل گردند و بدين ترتيب چندين باس محلي بوجود آمد كه از جمله مهمترين آنها مي‌توان به باس VESA يا VLBUS اشاره نمود. بوسيله اين باس مي‌توان حداكثر 3 كارت را به باس محلي CPU وصل نمود.
با روي كار آمدن پردازنده پنتيوم و مشكلات موجود در گذرگاههاي قبلي، شركت اينتل به فكر طراحي يك باس استاندارد با سرعت و قدرت بالا افتاد. بدين ترتيب باس PCI معرفي گرديد كه براي دسترسي به اجزاي جانبي با همان سرعت باس محلي طراحي شده است.
باس محلي CPU به دو باس به اسم front side bus و backside bus تقسيم شده است.باس backside يك كانال سريع و مستقيم بين CPU و حافظه كش (مرتبه دوم) را فراهم مي‌كند.باس frontside از يك طرف حافظه سيستم را از طريق كنترلر حافظه به CPU وصل مي‌كند و از طرف ديگر باسهاي كامپيوتر نظير PCI ، ISA و … را به CPU و حافظه سيستم وصل مي‌نمايد.در واقع اين كار باعث گرديده است كه وقتي CPU با حافظه كش كار مي‌كند، وسايل جانبي ديگر بتوانند به حافظه سيستم دسترسي پيدا كنند.
در اين پروژه سعي شده باس ISA به طور كامل مورد بررسي قرار گيرد كه به ترتيب مطالب فصول 1و 2 را تشكيل مي دهند. در اين فصول به طور مفصل مشخصات الكترونيكي اين باسها و نحوه ارتباط آنها با CPU بيان شده . اميد كه اين پروژه بتواند در تفهيم مطالب مذكور مفيد فايده قرار گيرد.
دسته بندی: فنی و مهندسی » برق، الکترونیک، مخابرات

تعداد مشاهده: 7051 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 80

حجم فایل:1,215 کیلوبایت

 قیمت: 20,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    محتوای فایل دانلودی حاوی فایل ورد است.