پاورپوینت روستای ورکی
دسته بندي :
فنی و مهندسی »
شهرسازی
فایل دانلودی حاوی یک فایل پاورپوینتی قابل ویرایش میباشد.
فهرست مطالب فایل دانلودی:
شناخت موقعیت جغرافیایی استان،شهرستان،منطقه
موقعیت جغرافیایی شهرستان، حدود و وسعت، توپوگرافي و ژئومرفولوژي شهرستان ساري
وضعيت اقليمي
درجه حرارت، بارندگی، رطوبت
علل پیدایش و سیر و تحول
شناخت حوزه نفوذ و چگونگی تامین نیاز
معرفی کلی روستا
موقعيت جغرافيايي و تقسيمات سياسي، محدوده اراضي كشاورزي،منابع طبیعی روستا،ويژگيهاي
جمعيتي روستا،جمعیت و خانوار،ساختار جمعیت ، سواد ،آموزش،کشاورزی،دامداری ،صنعت،خدمات،تاسیسات زیربنایی
بافت روستا
عوامل موثر در شکل گیری بافت،محله،نشانه های معماری،نحوه توزیع کاربری ها و سرانه موجود در بافت،مسکونی
تجاری، آموزشی،بهداشتی درمانی،مذهبی،فرهنگی،اداری ،آموزشی،صنعت،تاسيسات و تجهيزات روستايي،گورستان،برق
تلفن،نحوه دفع فاضلاب،سوخت،حمل و نقل،شبکه معابر
بررسی شبکه های ارتباطی
الگوی شبکه،عملکرد شبکه،گذرها و دسترسی ها
شناخت کیفیت ابنیه
بررسی مالکیت
بررسی معماری
پلان ها و نما ها
تجزیه و تحلیل و پیشنهادات
پشبینی آینده روستا
قسمتي از متن
موقعیت جغرافیایی شهرستان
شهرستان ساري بين 52 درجه و 56 دقيقه تا 53 درجه و 59 دقيقه طول شرقي و 35درجه و 58 دقيقه تا 36 درجه و 50 دقيقه عرض شمالي واقع شده است .
شهرستان ساري داراي 5 بخش( چهاردانگه , دودانگه ، كليجان رستاق , مركزي و مياندورود) , سه نقطه شهري 15 دهستان , 470 آبادي شامل 371 آبادي داراي سكنه و 99 آبادي خالي از سكنه مي باشد.
حدود و وسعت
اين شهرستان باوسعت 3/3685 كيلومتر مربع 5/15 درصد از مساحت كل استان را شامل مي شود . اين شهرستان از شمال به درياي خزر , از جنوب به استان سمنان , از شرق به شهرستان نكا و از غرب به شهرستانهاي جويبار , قائمشهر و سوادكوه محدود مي شود .
توپوگرافي و ژئومرفولوژي شهرستان ساري
شهرستان ساري شامل دو بخش جلگه اي و كوهستاني است . اراضي جلگه اي جزء زمين هاي كم ارتفاع و حاصل آبرفتهاي بين رودخانه اي مي باشد كه داراي شيب كم و گاهي پستي و بلندي جزئي مي باشد . رودخانه تجن كه از دامنه هاي البرز سرچشمه مي گيرد رسوبات ريز خود را كه از مواد آهكي دوره كرتاسه است ، در اين اراضي به جاي گذاشته است . در اراضي كوهستاني ، از سلسله جبال البرز كه در منتهي اليه جنوبي شهرستان واقع است و ارتفاع متوسط آن در حدود 300متر است ،7رشته فرعي در جهت تقريباً جنوبي به شمال و مايل به غرب منشعب و در 5 الي 30كيلومتري درياي خزر با زمين يكسان مي گردد . از قلل مرتفع ، شعبات هفتگانه ، جلم كوه بين دره زارم رود و گرم آب رود و قله جنوبي دشت فريم از ساير قلل مرتفع تر است . به طور كلي جهت شيب شهرستان ساري از جنوب به شمال است .
وضعيت اقليمي
درتقسيم بندي ناحيه اي ايران ، سواحل درياي خزر به علت هم آهنگي در ارتفاع ويژگيهاي اقليمي كه بالطبع شرايط معيشتي خاصي را به وجود مي آورد ، ناحيه جغرافيايي متمايزي را تشكيل مي دهد . شهرستان ساري نيز از نظر تقسيمات اقليمي جزو ناحيه معتدل خزري محسوب مي شود. به علت عوامل جغرافيايي ، اختلاف چندي در سواحل شرقي و سواحل غربي اين ناحيه بوجود آمده است كه ساري ويژگيهاي اقليمي شرق خزر را مي گيرد . اين نوع اقليم به آب و هواي صحرايي مديترانه اي نيز معروف است .با اين وجود شهرستان ساري را با توجه به شرايط ارتفاعي و استقرار در جلگه و كوهستان مي توان به دو ناحيه تفكيك كرد . در ناحيه جلگه اي هوا تقريباً گرم و مرطوب با تابستان هاي گرم در ناحيه كوهستاني هوا نيمه مرطوب و سرد و با
تابستان هاي خنك مي باشد .
و........