دانلود گزارش در کارآموزی نمایندگی مجاز ایران خودرو

دسته بندي : کارآموزی » مکانیک
در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است :
فهرست مطالب

عنوان صفحه
مقدمه 1
نمودار سازماني و تشكيلات 6
ارزيابي بخشهاي مرتبط با رشته كارآموز 8
عيب يابي 10
چرخ دنده هاي جلو موتور و طرز تنظيم آنها 22
تعمير شاتون ، ميل لنگ و ياتاقان 30
آشنايي كلي با مكان كارآموزي

1- تاريخچه سازمان :
تكنولوژي درجهان امروزاز ويژگي خاصي برخوردار است و اگر به بخت واقبال معتقد باشيم مي توانيم بگوييم تكنولوژي از واژه هائيست كه با اقبال خوبي مواجه است .
چرا كه دارندگان آن به آساني ميتوانند بر طالبين آن حكومت كنند. امروز نه تنها احتياج به اقدامي جدي براي استثمار ندارند بلكه كشورهاي جهان سوم خود به استقبال استثمار ميروند . چون درخواست تكنولوژي بدون توجه به مسائل دانش فني آن چيزي جزئ اسارت و استثمار نخواهد بود . متاسفانه كشور ما اين اسارت را تجزيه كرده است چرا كه پيش از دويس ميليارد در سي سال گذشته براي صنعت سرمايه گذاري كرده اما تقريباً از صنعت چيز قابل توجهي نداريم در حاليكه كشورهاي ديگر با سرمايه گذاري خيلي كمتراز اين به صورت يك كشورصنعتي درآمده اند.
در ميان صناع مختلف صنعت خودرو داراي اهميت بيشتري است زيرا ان را معمولاً مادر صنايع ديگر مي نامند . دليل عمده اهميت اين صنعت عبارتند از : كاربرد وسيع ، پچيدگي، گستردگي قطعات مورد نياز و در نتيجه وسيع بودن كارخانجات مرتبط با اين صنعت، ارزش افزوده در صنعت خودرو است .نگاهي گذرا به وضعيت اين صنعت در كشورهاي پيشرفته صنعتي ما را با اهميت اين صنعت بيشترآشنا مي سازد . از كليه اتومبيلهاي توليد شده در جهان در سال 2000 ميلادي 85 % آن در سه بخش عمده صنعتي جهان توليد شده است . از اين رقم حدود 28% مربوط به كشورهاي اروپايي ، 29 % مربوط به آمريكا و 28 % مربوط به ژاپن است . ژاپن در فاصله سالهاي 76 تا 85 ميلادي 52% و از سال 85 تا 2000 حدود 200% رشد در توليد داشته است و اين رقم افزايش براي توليد آن هم در حد توليدات ژاپن بسيارزياد است . در نتيجه تعيين سياست در مورد اين صنعت از تصميم گيري هاي مهمي است كه مسئولان نظام بايد بدان به صورت عميق توجه كنند چرا كه مسئولان نظام بايد بدان به صورت عميق توجه كنند چرا كه اين موضوع نقش مهمي در استقلال يا به عكس وابستگي دارد . ميان خودروها نيز خودروي سواري بعلت مصرف فوق العاده آن نسبت به خودروهاي ديگر نقش مهمتري را ايفا مي كند در اين جا تاريخچه خودروي سبك در ايران را بررسي و هم چنين تاريخچه كارخانه ايران خودرو.
اولين اتومبيل در سال 1280 هجري شمسي براي استفاده مظفرالدين شاه واردايران شد اين اتومبيل جنبه تشريفاتي داشت و در خيابانهاي نامناسب آن زمان گاه گاه تردد مي نمود . اما بيشتر مواقع به دليل اشكالات فني (وگاهي به دليل عدم پرداخت حقوق راننده آن) در گوشهاي از قصر شاه متوقف بود . در حدود بيست سال بعد ورود اتومبيل براي مصارف شخصي توسط اعيان و اشراف آغاز شد و به تدريج نيز تعدادي براي مصارف عمومي وارد گرديد به طوريكه بر اساس آمار موجود در سال1307 هزار و پانصد دستگاه خودرو شخصي و هزار دستگاه نيز كرايه وجود داشت . در سال 1321 حدود 130 دستگاه اتومبيل سواري به طور يكجا وارد شد . ورود اتومبيل هر سال افزايش يافت تا سال 1326 حدود 3000 دستگاه در سال وارد كشور شد . در سال 1324 حدود 10000 دستگاه اتومبيل وارد ايران شد . در طي اين سالها تنها كار توليدي كه در زمينه خودرو در ايران انجام مي شد توليد اطاقهاي چوبي آن هم بيشتر براي قسمت بار كاميون ها بود . در سال 1366 اولين كارخانه مونتاژخودرو جهت مونتاژ جيپ دو ديفرانسيل توسط شركت سهامي جيپ ايران بادريافت شش ميليون ريال وام از وزارت اقتصاد افتتاح شد . در سال 1340 شركت فيات ايتاليا اقدام به سرمايه گذاري در ايران جهت مونتاژ اتومبيل فيات 1100 نمود اما پنچ سال بعد از توليد آن متوقف شد . در سال 1341 انعقاد قرار دادي با شركت تالبوت جهت توليد اتومبيل در ايران مورد بررسي قرار گرفت . از جمله مدلهاي تالبوت مي توان به مدل Hanter اشاره كرد كه براي كشورهاي آسيايي در نظر گرفته شده بود كه امتياز آن به ايران واگذار گرديد كه نامش همنام تير افسانه اي آرش كمانگير پيكان ناميده شد .در سال 1343 وزارت اقتصاد با اتخاد سياستي جديد از صدور مجوز مونتاژ جلوگيري مي كند و انعقاد قرار داد تالبوت را منوط به توليد قطعات بدنه و شاسي و پرس آنها در ايران مي كند . متاسفانه عدم پيگيري اين سياست در سال 1346 خط مونتاژ اتومبيل هاي آريا و شاهين تحت امتياز شركت آمريكن موتورز ،در كارخانه جيپ آغاز به كار مي كند . در همين سال خطوط مونتاژ ژيان نيز تحت امتياز سيتروئن فرانسه ، د ركارخانه سايپا به راه انداخته مي شود . سال 1348 در تاريخ صنعت خودرو ايران بايد سال وانت ناميد . در اين سال خط مونتاژ وانت پيكان در شركت ايران خودرو وانت مزدا در شركت مزدا وانت در شركت ايران كاوه آغاز بكار نمودند . مونتاژ وانت در شركت ايان كاوه از سال1356 متوقف شد . در طي همين سالها شركت جيپ 45 در صد از سهام خود را به شركت جنرال موتورز آمريكا فروخت به دنبال آن در سال 1352 خط مونتاژ آريا و شاهين تعطيل نمود و خط مونتاژ شورلت مدل هاي 2500 و 2800 را راه اندازي نمود. در همين سال مونتاژ اتومبيل رنو 5 نيز در شركت سايپا آغاز شد . در سال1354 شكت ايران خودرو خط توليد خود را با ساخت سالن رنگ وكارگاه پرس توسعه داد . به اين ترتيب در صد ساخت داخل اتومبيل پيكان افزايش يافت . در سال 1355 شركت جيپ خط مونتاژ شورلت را به خط مونتاژ اتومبيلهاي شورلت نوا، بيوك وكاديلاك تبديل نمود . آخرين بخش قطعات ان اتومبيل ها در سال1364 وارد شد .و از آن پس توليد اين اتومبيل ها در سال1364 وارد شد و از آن پس توليد اين اتومبيل ها نيز متوقف شد .


این فایل شامل : صفحه نخست ، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد که با فرمت ( word ) در اختیار شما قرار می گیرد.
(فایل قابل ویرایش است )
تعداد صفحات : 64
دسته بندی: کارآموزی » مکانیک

تعداد مشاهده: 3222 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 64

حجم فایل:43 کیلوبایت

 قیمت: 3,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: